ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
09.11.2021

Γ.Γ Εμπορίου στο Πρώτο: Εξετάζονται μετάθεση επιστρεπτέας προκαταβολής και περαιτέρω απορρόφηση των αυξήσεων στην ενέργεια.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Γ.Γ Εμπορίου στο Πρώτο: Εξετάζονται μετάθεση επιστρεπτέας προκαταβολής και περαιτέρω απορρόφηση των αυξήσεων στην ενέργεια (audio)

Για τον τρόπο που λειτουργεί σε αυτή τη φάση της πανδημίας το εμπόριο και για τον τρόπο προστασίας εμπόρων και καταναλωτών από την υγειονομική αλλά και την ενεργειακή κρίση, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, την εκπομπή “Μένουμε Πρώτο” και την Έλενα Καραγιάννη ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Οπως είπε, το λιανεμπόριο έχει επιδείξει αξιοθαύμαστη ευελιξία, υπομονή και επιμονή στο να τηρεί τα μέτρα υγιεινής για αυτό επιλέγει να μπορούν να μπαίνουν πολίτες και με τεστ.

Κανένα κατάστημα στην ουσία δεν είναι κλειστό. Όλοι συμμετέχουν στην αγορά. Η πρόσβαση στην αγορά είναι παντελώς ελεύθερη. Ωστόσο η ελευθερία κερδίζεται μέσα από το εμβόλιο.

Για την στήριξη του εμπορικού κόσμου, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν σκέψεις για μετάθεση των επιστρεπτέων προκαταβολών εάν το επιτρέψει ο δημοσιονομικός χώρος. Το ίδιο και για την προστασία των καταναλωτών στο ζήτημα της ενέργειας.

Όπου υπάρχει, θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να βοηθηθεί ο καταναλωτής στην αγορά της ενέργειας και της απορρόφησης μέρους της αύξησης των τιμών.

AUDIO

Πηγή: ertnews.gr

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671